Boli Adulti - Bronsita
Singurul inhalator salin
cu emisie controlata de aerosoli pentru
tratamentul afectiunilor respiratorii
 
Bronsita acuta este o boala infectioasa a cailor respiratorii mari din plamani (bronhii) caracterizata prin inflamatie si cresterea volumului secretiilor bronsice (flegma). Inflamatia impreuna cu mucusul produs in cantitate mare produc tuse si ingreuneaza respiratia.

Cauzele bronsitei sunt infectioase, infectia fiind favorizata de factori de mediu (temperaturi scazute, umiditate crescuta), expunere la fum de tigara, poluare atmosferica, sau diferite afectiuni cronice care afecteaza imunitatea (fibroza chistica, deficitul anumitor imunoglobuline etc).

Manifestarile bronsitei constau in principal in tuse care evolueaza de la tuse seaca la tuse umeda, productiva, insotita de expectoratie abundenta.

In cazuri mai severe poate aparea febra si respiratia dificila.
Adaugata tratamentului recomandat de medic, terapia cu Inhalatorul SaltMed, prin producerea controlata de aerosoli salini uscati, asigura:

- un efect imediat de ameliorare a tusei si de usurare a respiratiei, prin scaderea inflamatiei de la nivelul cailor aeriene ;
- cresterea productivitatii tusei (tuse mai eficienta), prin fluidificarea secretiilor traheobronsice (flegmei), ceea ce duce la eliminarea lor mai usoara ;
- grabirea vindecarii si prevenirea reaparitiei episoadelor de bronsita, prin cresterea apararii locale si efecte antibacteriene (bactericide si bacteriostatice).

Terapia SaltMed este sigura si comod de administrat.
Functionare Beneficii Tehnologie Certificari Haloterapia Intrebari frecvente
Contacteaza acum
un reprezentant
telefon
Tel. /fax: (+4) 021 334 93 57
Mobil: (+4) 0723 20 30 85
Email: office@saltmed.ro
Google+