SaltMed - Inhalator salin cu emisie controlata de aerosoli

Politica de confidentialitate

SC LOI MEDICAL SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. SC LOI MEDICAL SRLnu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Tipul de prelucrare a datelor cu caracter personal efectuat de către SC LOI MEDICAL SRL nu creează obligația de notificare a Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, avandu-se in vedere prevederile articolului 1 din Decizia nr. 200 din 14 decembrie 2015 emisă de Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Totuși, scutirea de obligația de a notifica autoritatea de supraveghere nu va exonera operatorul SC LOI MEDICAL SRL în sensul Legii nr. 677/2001, de îndeplinirea celorlalte obligații care îi revin potrivit dispozițiilor legale aplicabile în domeniul protecției datelor cu caracter personal, cu precădere a celor privind asigurarea drepturilor persoanelor vizate, precum și a confidențialității și securității datelor.

Scopul colectarii datelor este: Facturare si informarea clientilor (Cumparatorilor) privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.saltmed.ro adresa sa de email, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a SC LOI MEDICAL SRL Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este suficient sa ne contactati si sa solicitati acest lucru prin e-mail

SC LOI MEDICAL SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise de catre clienti prin sistemul sau informatic. SC LOI MEDICAL SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea, SC LOI MEDICAL SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul si nu raspunde pentru actiunile tertilor indreptate impotriva siteului si/sau a clientilor sai.

La efectuarea unei comenzi vom stoca informaţiile dvs. personale. Prin acestea acceptaţi faptul că stocăm informaţiile de care avem nevoie pentru a finaliza comanda dvs. si sunteti de acord sa primiti pe viitor materiale promotionale prin orice mijloace de comunicare (telefon, posta, e-mail, sisteme automatizate de trimitere a newsletterelor etc.) din partea SC LOI MEDICAL SRL.

Utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse pe site-ul www.saltmed.ro , in timpul creerii comenzii de produs.

Vanzatorul se obliga sa respecte cumparatorului drepturile prevazute de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. Nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia si va utiliza baza de date pentru a trimite corespondenta. Datele furnizate nu vor fi difuzate catre terti.

La cererea expresa a cumparatorului, vanzatorul va asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de rectificare sau dreptul de stergere a datelor, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001. Pentru exercitarea acestor drepturi, cumparatorul va trimite vanzatorului pe adresa de e-mail office@loi-medical.ro in care va specifica in detaliu solicitarea.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Tehnologie si certificariDespre haloterapiePolitica de confidentialitateContact