SaltMed - Inhalator salin cu emisie controlata de aerosoli
Rinita alergica

Rinita alergica

Rinita alergica se manifesta printr-o reactie inflamatorie la nivelul mucoasei nasului ce apare la contactul acesteia cu anumiti alergeni: polen, substante chimice din atmosfera, fum de tigara etc. Pacientul cu aceasta afectiune are o senzatie de nas infundat si, din acesta cauza, respira cu dificultate.

Simptome rinita alergica

In cazul rinitei alergice, simptomele cel mai des intalnite sunt:

  • stranutul repetat, indeosebi dimineata, la trezire
  • scurgerile nazale apoase si abundente, ce pot aparea la numai cateva minute dupa expunerea la alergeni.

Secretiile nazale care se scurg pe peretii posteriori ai gatului pot determina senzatia de mancarime (prurit) sau pot declansa o tuse cronica iritativa. De asemenea, se poate asocia o lacrimare abundenta si prurit ocular (mancarime a ochilor).

SaltMed – tratament natural in rinita alergica

Terapia cu microparticule de sare cu caracteristici controlate actioneaza in cazul pacientilor cu rinita alergica astfel:

  • Odata ajunsa pe mucoasa respiratorie inflamata si edematiata, sarea absoarbe apa printr-un simplu proces osmotic. Absorbtia apei are ca efect scaderea edemului si prin aceasta deblocarea caii aeriene.
  • De asemenea, studiile demonstreaza ca, in urma tratamentului cu sare, scade sensibilitatea la alergeni si creste imunitatea locala fata de infectiile virale si bacteriene.

Beneficiile utilizarii SaltMed la pacientii cu rinita alergica

  1. Scade edemul si dispare senzatia de nas infundat
  2. Utilizand inhalatorul salin SaltMed o perioada mai lunga, scade sensibilitatea la alergeni si nu mai apare reactia inflamatorie in prezenta alergenilor
  3. Previne infectiile respiratorii acute care agraveaza de obicei rinitele alergice

SaltMed poate fi utilizat fara riscuri de catre pacientii cu afectiuni cardiace si renale: sarea nu se absoarbe in sange de la nivel pulmonar.

Nu exista risc de supradozare la terapia SaltMed si nu exista interactiuni cu alte medicamente. Terapia SaltMed pentru rinita alergica se face concomitent cu terapia prescrisa de medic.

Terapia SaltMed nu aduce beneficii persoanelor diagnosticate cu rinita atrofica.

Cum trebuie utilizat SaltMed la pacientii cu rinita alergica

In primele doua saptamani de tratament se recomanda utilizarea inhalatorului salin SaltMed timp de o ora si jumatate pe zi, apoi o ora pe zi.
Ideal ar fi sa nu intrati in contact cu alergenii pe durata terapiei, dar acest lucru este greu de realizat. Din acest motiv, este dificil de precizat durata exacta a tratamentului. Desi beneficiile se observa din primele saptamani de terapie, minimum 4 luni de tratament sunt recomandate pentru a obtine efectul de scadere a sensibilitatii la alergeni.
In rinita alergica, poate fi utilizat cartus de tip N sau L pentru inhalatorul salin SaltMed.

SaltMed - Tratament natural pentru Rinita alergica

Testimoniale

Catalina Mariana Botea

SaltMed a ajutat mult in afectiunile respiratorii si alergice, perioada de refacere fiind mai scurta, iar simptomele vizibil atenuate de folosirea lui. Merita incercat, mai ales în sezonul virozelor.

Comanda si tu inhalatorul salin SaltMed!

Inhalator salin tip N

Inhalator SaltMed N

Contine pompa de aer, masca aerosoli pentru adult si un cartus SaltMed tip N.
Cartusul de tip N este recomandat pentru utilizare intensiva si poate fi folosit pana la 100 de ore, dar nu mai mult de 12 ore pe zi.

Pret: 580.00 lei

Inhalator salin tip L

Inhalator SaltMed L

Contine pompa de aer, masca aerosoli pentru adult si un cartus SaltMed tip L.
Cartusul de tip L este recomandat pentru utilizarea la domiciliu si poate fi folosit pana la 60 de ore, dar nu mai mult de 90 minute pe zi

Pret: 425.00 lei

Tehnologie si certificariDespre haloterapiePolitica de confidentialitateContact